Nieuwbouw duplex appartement met 2 slaapkamers en terras

Sijslostraat 4 - 8020 Oostkamp

Te koop€ 255.000
Verkoop onder 21% btw op de constructiewaarde.
Bent u op zoek naar een energiezuinig en centraal gelegen appartement? Dan is dit nieuwbouw duplex appartement in Ruddervoorde precies wat u zoekt! Dit ruime appartement van ongeveer 83m² biedt alles wat u nodig heeft om comfortabel wonen.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een lichtrijke woonkamer die perfect is voor ontspanning en gezelligheid. De volledig uitgeruste keuken is ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, wat het perfect maakt voor gezinnen of voor wie extra ruimte nodig heeft. Daarnaast heeft u toegang tot een privé terras, een ideale plek om te genieten van uw ochtendkoffie of om te ontspannen na een lange dag.

Dit appartement is zeer centraal gelegen, vlakbij de kerk van Ruddervoorde. In de onmiddellijke nabijheid vindt u diverse buurtwinkels, wat het dagelijkse leven een stuk makkelijker maakt. Bovendien bent u slechts enkele minuten verwijderd van de op- en afrit van de autostrade E403, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid.

Het gebouw is voorzien van een lift en er is de mogelijkheid om parkeerplaatsen aan te kopen. Dit energiezuinige appartement zorgt niet alleen voor lage energiekosten, maar draagt ook bij aan een duurzame levensstijl.

Verkoop onder btw stelsel.

Pandcode9408
StaatNieuwbouw
Bewoonbare opp.83 m2
Slaapkamer(s)2
Badkamer(s)1
Maak een afspraak
Zelf een pand te koop of te huur?

Verkoop of verhuur zorgeloos je pand met de hulp van een eerlijke vastgoedmakelaar die de markt in jouw regio door en door kent.

Meer details over dit pand

Kenmerken

Bouwjaar2022
StaatNieuwbouw
Bewoonbare opp.83 m2

Indeling

  • Terras (6m2)

Energie

EPC categorieA
E-level0
Verwarming op gas
Vloerverwarming
Dubbele beglazing

Legal & info

BestemmingResidentieel
Bouwvergunning

Bezoeken of andere vragen?

  • Hidden


Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in

Nog een vraag voor Vastgoed Spriet?

Een huis kopen of huren is een grote stap. Je gaat dus niet over één nacht ijs en informeert je graag goed. Om je daarbij te helpen hebben we onze meest gestelde vragen gebundeld.

Bezoeken gaan steeds door na afspraak (tenzij we een openhuizendag organiseren). Je kan een afspraak aanvragen op de pagina van het pand.

Je kan meteen een bod doen of er rustig over nadenken (wat we aanraden). Bij populaire panden is het aangewezen niet té lang te wachten.

De huurprijs is in tegenstelling tot de verkoopprijs niet onderhandelbaar. In heel uitzonderlijke gevallen wordt een bod in overweging genomen. Is de huurprijs net onder je budget, laat het dan zeker niet na ons even te contacteren.

Ja hoor. Vaak komen mensen eerst met een partner en later nog eens met ouders of een architect. Bij populaire panden, waar snelheid een factor is, kan dit in je nadeel spelen.

In het geval van een verkoop, gaat het pand naar de eerste partij die de vraagprijs biedt. Bieden meerdere partijen dezelfde prijs onder de vraagprijs, dan beslist de verkoper wat de volgende stap is. In het geval van meerdere kandidaten bij een verhuur, beslist de verhuurder.

In het geval van een verkoop duurt dit gemiddeld 4 maanden (tot de akte verlijdt). In het geval van verhuur gaat het om enkele weken. Op elke regel zijn, in onderling overleg, uitzonderingen mogelijk.


Geen antwoord op je vraag gevonden? Contacteer ons