Persoonlijke begeleiding bij het verwezenlijken van jouw vastgoed dromen

Iemand die meedenkt en samen met jou naar de beste oplossing toe werkt, dat is Vastgoed Spriet. We binden er geen doekjes om en geven eerlijk, maar juist, advies. Geen race to the bottom om snel te verkopen en geen valse beloftes. We zorgen ervoor dat iedereen tevreden op de samenwerking terug kijkt.

Eerlijk duurt het langst, ook in vastgoed

We weten dat in sommige films, series en andere popcultuur de stereotype vastgoedmakelaar een gladjanus met praatjes is die vooral uit eigenbelang handelt. Dit is leuk op televisie, maar niet bij jouw vastgoed beslissingen. Voor Vastgoed Spriet gaat eerlijkheid boven alles. En dat menen we, eerlijk waar.

Een pand verkopen of verhuren

Verkoop of verhuur zorgeloos je pand met de hulp van een eerlijke vastgoedmakelaar die de markt in jouw regio door en door kent.

2 mensen aan ronde tafel

In één twee drie verkocht of verhuurd

  1. We komen langs voor een correcte waardebepaling.
  2. We maken professionele foto’s en een virtuele tour.
  3. We publiceren je pand via verschillende kanalen, waaronder ook onze eigen website.
  4. We ontvangen geïnteresseerde kopers/huurders.
  5. We ondersteunen bij de verdere administratieve afhandeling.

Wij maken het verschil

Het digitale karakter van de moderne vastgoedmarkt wekt (soms) de illusie dat makelaars overbodig geworden zijn. Dat klopt als je makelaar alleen dat aspect voor zijn rekening neemt. Wij gaan een stap verder en ontzorgen je in élk aspect en we zorgen ervoor dat het hele traject eerlijk verloopt.

Nog een vraag voor Vastgoed Spriet?

Een huis kopen, verkopen, huren of verhuren is een grote stap. Je gaat dus niet over één nacht ijs en informeert je graag goed. Om je daarbij te helpen hebben we onze meest gestelde vragen gebundeld.

In zeker mate wel. De eerste indruk bepaalt alles. Zorg er dus voor dat het pand er verzorgd voorkomt. Vermijd overbodige en te persoonlijke spullen. Het is belangrijk dat een bezoeker zich meteen thuis voelt en niet op bezoek is. Kleine herstellingen zijn aan te raden, indien ze niet worden uitgevoerd openen ze de deur naar prijsonderhandelingen.

Dat kan, maar dan is het niet zinvol om voor een makelaar te kiezen. Een makelaar heeft een breed netwerk en haalt zo betere resultaten. Er is uiteraard niets mis met zelf de handen uit de mouwen te steken maar dan heb je geen makelaar nodig om je te ontlasten.

Ja. En bovenop prachtige foto’s krijg je een virtuele tour waarbij een potentiële koper virtueel door het pand kan wandelen. Bij verhuur schakelen we zelden een professionele fotograaf in, daar maken we gebruik van NodalView.

Dat is geen eenvoudige vraag. In regel neemt een vastgoedmakelaar een commissie op de verkoopprijs of huurinkomsten. De belangrijkste vraag is echter: wat krijg ik in de plaats? Wordt een professionele fotograaf ingehuurd of maakt de makelaar snel zelf wat foto’s? Heeft de makelaar een website met 100.000 bezoekers per maand of plaatst hij je zoekertje alleen op Immoweb? Bij het kiezen van een makelaar leg je deze zaken dus best even naast elkaar. Opgelet: sommige makelaars paaien je met een lage commissie om dan later andere kosten aan te rekenen.

Afhankelijk van het pand, de prijs en de locatie duurt het gemiddeld 3 tot 4 maanden om een geschikte koper/huurder te vinden. Huizen leunen dichter bij 3 maanden aan, appartementen gaan meer richting 4 maanden.

We leggen niet alle eieren in één mand maar gaan voor verschillende kanalen. Externe websites (zoals Immoweb, Zimmo, Vlan en Proxio), onze eigen website en Facebookpagina, specifieke magazines, aanschrijven van mensen die al een tijdje op zoek zijn, etc. vormen een stevige basis.

Voor elke samenwerking voeren we een opmeting en prijsschatting uit. We vinden het belangrijk dat er een eerlijke basis is om op te bouwen en die begint bij een correcte marktconforme prijs, zowel voor jou als voor de koper/huurder.

Vastgoed Spriet hanteert één formule, die gelijk is voor een studio of een villa met 12 slaapkamers.

Vertrouwen en eerlijkheid. Verder niets, wij doen de rest.

Vooral niet omwille van wat we antwoorden in onze eigen veelgestelde vragen sectie. Vergelijk gerust enkele makelaars en kies voor diegene waar je jezelf comfortabel voelt. Vastgoed Spriet wil vooral een persoonlijke en eerlijke samenwerking met mensen uit de buurt.

Die garantie krijg je niet. Je krijgt wel de garantie dat Vastgoed Spriet je woning een correcte en marktconforme waardebepaling geeft. En je mag ons op ons woord geloven dat correct geprijsde panden verkopen voor de vraagprijs.

In overleg met jou. Huisbezoeken kunnen, als je geen bezwaar hebt, doorgaan wanneer je thuis bent.

Vastgoed Spriet neemt alles over, jullie kunnen zorgeloos de toekomst plannen

Geen antwoord op je vraag gevonden? Contacteer ons