Laat uw immobiliën over aan een syndicus uit Torhout

Schakel ons in als je voor jouw immobiliën een syndicus zoekt in Torhout, in de buurt van Brugge, West-Vlaanderen. Een syndicus, die bovendien jouw immobiliën in de buurt van Torhout, West-Vlaanderen regelt, is één aanspreekpunt voor administratie, financiën en technische zaken. Als je kiest voor Vastgoed Spriet, dan kies je voor een aanspreekpunt met goede contacten bij leveranciers in de buurt en voor snelle oplossingen op maat. Zoek je dus een syndicus die ook al jouw immobiliën regelt en dat in de omgeving van Torhout, West-Vlaanderen? Dan moet je bij ons zijn!

Zaken omtrent immobiliën die een syndicus uit Torhout regelt

Wij zorgen als syndicus en als vastgoedmakelaar uit Torhout, in de buurt van Brugge, West-Vlaanderen voor al jouw zaken omtrent immobiliën. Zaken zoals de administratie, de financiën en allerlei technische zaken zoals het onderhoud van het huis of het appartement.

Alles wordt punctueel afgehandeld en opgevolgd. Een samenwerking met Vastgoed Spriet kost je geen geld, maar bespaart net.

Peter

Administratie

Als syndicus uit Torhout, in de omgeving van Brugge te West-Vlaanderen, die bovendien jouw immobiliën regelt, zorgen wij voor de volgende zaken:

  • Het organiseren van de algemene vergadering;
  • Mede-eigenaars vertegenwoordigen bij overeenkomsten;
  • Verzekeringen en schadedossiers opvolgen;
  • Algemene dagelijkse administratie.

Financiën

Daarnaast zorgen wij als syndicus voor jouw immobiliën in Torhout, West-Vlaanderen ook voor enkele financiële zaken zoals:

  • Boekhouding;
  • Beheer van inkomsten en uitgaven;
  • Overzien van het werkings- en het reservekapitaal.

Techniek

Tenslotte staan wij ook voor allerlei technische zaken voor jou klaar als syndicus die ook jouw immobiliën regelt in de omgeving van Torhout, West-Vlaanderen:

  • De gemene delen van het mede-eigendom in een goede staat houden;
  • Poetsen;
  • Herstellings- en renovatiewerken begeleiden.

Laat jouw gebouw beheren

Als mede-eigenaar van een pand weet je dat er nogal wat komt kijken bij het beheer van een gedeeld gebouw. Administratie, financiën en allerhande technische zaken vragen de professionele aanpak van een expert. Schakel ons dan zeker in als syndicus of wanneer je vragen hebt omtrent immobiliën in Torhout, West-Vlaanderen!

Had je nog een vraag over hoe Vastgoed Spriet de belangen van jouw mede-eigendom behartigd?

Een syndicus beheert alle gemene delen van een gedeeld gebouw. Het gaat hierbij om alle administratieve, financiële en technische aspecten.

De syndicus ontvangt provisies op basis van een jaarlijkse begroting die elk jaar op de algemene vergadering bepaald wordt.

Ja, een syndicus is verplicht voor gebouwen waar meer dan één eigenaar in resideert.

De kost van een syndicus is afhankelijk van het aantal en het type van de ruimtes in een gebouw, met een minimumbedrag.

Vind het antwoord bij ons

Had je nog een vraag over hoe Vastgoed Spriet de belangen van jouw mede-eigendom behartigd? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons. Wij behandelen jouw zaken omtrent immobiliën op een eerlijke en correcte manier en treden op als een professionele syndicus uit Torhout, West-Vlaanderen. Lees meer over wie we zijn en wat we doen op onze website. Ons contacteren kan je doen op het nummer +32 496 56 56 47 of via het e-mailadres info@vastgoedspriet.be.