Een pand verhuren in regio Torhout

Verhuur zorgeloos je pand met de hulp van een eerlijke vastgoedmakelaar die de markt in jouw regio door en door kent.

Alles wordt punctueel afgehandeld en opgevolgd. Een samenwerking met Vastgoed Spriet kost je geen geld, maar bespaart net.

PeterVerhuurder

In één twee drie (vier vijf) verhuurd

  1. We komen langs voor een correcte waardebepaling.
  2. We maken professionele foto’s.
  3. We publiceren je pand via verschillende kanalen, waaronder ook onze eigen website.
  4. We ontvangen geïnteresseerde huurders.
  5. We ondersteunen bij de verdere administratieve afhandeling.

Wil je wat meer? Kies voor rentmeesterschap.

Nog een vraag voor Vastgoed Spriet?

Een huis verhuren is een grote stap. Je gaat dus niet over één nacht ijs en informeert je graag goed. Om je daarbij te helpen hebben we onze meest gestelde vragen gebundeld.

In zeker mate wel. De eerste indruk bepaalt alles. Zorg er dus voor dat het pand er verzorgd voorkomt. Vermijd overbodige en te persoonlijke spullen. Het is belangrijk dat een bezoeker zich meteen thuis voelt en niet op bezoek is. Kleine herstellingen zijn aan te raden, indien ze niet worden uitgevoerd openen ze de deur naar prijsonderhandelingen.

Dat kan, maar dan is het niet zinvol om voor een makelaar te kiezen. Een makelaar heeft een breed netwerk en haalt zo betere resultaten. Er is uiteraard niets mis met zelf de handen uit de mouwen te steken maar dan heb je geen makelaar nodig om je te ontlasten.

Ja. En bovenop prachtige foto’s krijg je een virtuele tour waarbij een potentiële koper virtueel door het pand kan wandelen. Bij verhuur schakelen we zelden een professionele fotograaf in, daar maken we gebruik van NodalView.

Dat is geen eenvoudige vraag. In regel neemt een vastgoedmakelaar een commissie op de verkoopprijs of huurinkomsten. De belangrijkste vraag is echter: wat krijg ik in de plaats? Wordt een professionele fotograaf ingehuurd of maakt de makelaar snel zelf wat foto’s? Heeft de makelaar een website met 100.000 bezoekers per maand of plaatst hij je zoekertje alleen op Immoweb? Bij het kiezen van een makelaar leg je deze zaken dus best even naast elkaar. Opgelet: sommige makelaars paaien je met een lage commissie om dan later andere kosten aan te rekenen.

Afhankelijk van het pand, de prijs en de locatie duurt het gemiddeld 3 tot 4 maanden om een geschikte huurder te vinden. Huizen leunen dichter bij 3 maanden aan, appartementen gaan meer richting 4 maanden.

We leggen niet alle eieren in één mand maar gaan voor verschillende kanalen. Externe websites (zoals Immoweb, Zimmo, Vlan en Proxio), onze eigen website en Facebookpagina, specifieke magazines, aanschrijven van mensen die al een tijdje op zoek zijn, etc. vormen een stevige basis.

Voor elke samenwerking voeren we een opmeting en prijsschatting uit. We vinden het belangrijk dat er een eerlijke basis is om op te bouwen en die begint bij een correcte marktconforme prijs, zowel voor jou als voor de huurder.

Vastgoed Spriet hanteert één formule, die gelijk is voor een studio of een villa met 12 slaapkamers.

Vertrouwen en eerlijkheid. Verder niets, wij doen de rest.

Vooral niet omwille van wat we antwoorden in onze eigen veelgestelde vragen sectie. Vergelijk gerust enkele makelaars en kies voor diegene waar je jezelf comfortabel voelt. Vastgoed Spriet wil vooral een persoonlijke en eerlijke samenwerking met mensen uit de buurt.

Die garantie krijg je niet. Je krijgt wel de garantie dat Vastgoed Spriet je woning een correcte en marktconforme waardebepaling geeft. En je mag ons op ons woord geloven dat correct geprijsde panden verkopen voor de vraagprijs.

In overleg met jou. Huisbezoeken kunnen, als je geen bezwaar hebt, doorgaan wanneer je thuis bent.

Vastgoed Spriet neemt alles over, jullie kunnen zorgeloos de toekomst plannen

Geen antwoord op je vraag gevonden? Contacteer ons