Rentmeesterschap

Zorgeloos jouw vastgoed verhuren met Vastgoed Spriet.

Alles wordt punctueel afgehandeld en opgevolgd. Een samenwerking met Vastgoed Spriet kost je geen geld, maar bespaart net.

PeterVerhuurder

Alle voordelen van verhuren, zonder kopzorgen

De waterfactuur herberekenen, een kapotte kraan herstellen, het huurcontract herzien, .. Er komt heel wat kijken bij het verhuren van jouw vastgoed. Vastgoed Spriet ontziet je van alle zorgen en neemt via rentmeesterschap al jouw verantwoordelijkheden over.

Rentmeesterwatte?

Dat kan je zeker. Maar we ontlasten je graag . Ben je op vakantie en is er een waterlek? Wij komen tussen. Betaalt de huurder zijn facturen te laat? Wij komen tussen. Moet de huur geïndexeerd worden? Wij komen tussen.

Als rentmeester volgen we betalingen voor je op, zorgen we voor herstellingen wanneer nodig, indexeren we de huurprijs jaarlijks, regelen we alle attesten en verzekeringen, zorgen we dat de waarborg betaald wordt en onderhouden we het pand alsof het van ons is.

Dat kies je zelf. In regel moet je niets meer zelf doen, maar als je graag zelf je leveranciers uitkiest – kan dat.

Dat is niet zo eenvoudig te beantwoorden en hangt af van het type pand en hoe oud het pand (en dus hoe veel onderhoud en herstellingen er nodig zullen zijn) is. We bespreken het graag met je.

Geen antwoord op je vraag gevonden? Contacteer ons