Residentie Syslo te Ruddervoorde

Adres op aanvraag

Te koop

Bent u in Ruddervoorde op zoek naar een nieuwe thuis of een interessante investering? 
Maak dan nu kennis met Residentie Syslo in de Sijslostraat te Ruddervoorde, waar u omringt bent met tal van winkels en u eveneens beschikt over een vlotte bereikbaarheid naar alle belangrijke invalswegen. 

Deze residentie omvat 5 energiezuinige appartementen in een stijlvolle, kwalitatieve en moderne architectuur. 

Achteraan het gebouw is er ruimte voorzien voor uw auto en uw fiets. 

Bekijk hier alvast de viruele tour:
https://my.matterport.com/show/?m=NvUxEjDT9aY

Laatste 2 appartementen beschikbaar!

Voor verdere info, contacteer ons gerust!
Wij staan graag voor u klaar!

Zelf een pand te koop of te huur?

Verkoop of verhuur zorgeloos je pand met de hulp van een eerlijke vastgoedmakelaar die de markt in jouw regio door en door kent.

Bezoeken of andere vragen?

  • Hidden

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in


Nog een vraag voor Vastgoed Spriet?

Een huis kopen of huren is een grote stap. Je gaat dus niet over één nacht ijs en informeert je graag goed. Om je daarbij te helpen hebben we onze meest gestelde vragen gebundeld.

Bezoeken gaan steeds door na afspraak (tenzij we een openhuizendag organiseren). Je kan een afspraak aanvragen op de pagina van het pand.

Je kan meteen een bod doen of er rustig over nadenken (wat we aanraden). Bij populaire panden is het aangewezen niet té lang te wachten.

De huurprijs is in tegenstelling tot de verkoopprijs niet onderhandelbaar. In heel uitzonderlijke gevallen wordt een bod in overweging genomen. Is de huurprijs net onder je budget, laat het dan zeker niet na ons even te contacteren.

Ja hoor. Vaak komen mensen eerst met een partner en later nog eens met ouders of een architect. Bij populaire panden, waar snelheid een factor is, kan dit in je nadeel spelen.

In het geval van een verkoop, gaat het pand naar de eerste partij die de vraagprijs biedt. Bieden meerdere partijen dezelfde prijs onder de vraagprijs, dan beslist de verkoper wat de volgende stap is. In het geval van meerdere kandidaten bij een verhuur, beslist de verhuurder.

In het geval van een verkoop duurt dit gemiddeld 4 maanden (tot de akte verlijdt). In het geval van verhuur gaat het om enkele weken. Op elke regel zijn, in onderling overleg, uitzonderingen mogelijk.

Geen antwoord op je vraag gevonden? Contacteer ons