Tot in de puntjes afgewerkte en recente woning

Groene-Herdersgoed 30 - 8800 Roeselare

Te huur€ 980/mnd
Deze recente woning is gelegen in de residentiële verkaveling ‘Groene Herdersgoed’ nabij belangrijke invalswegen. De woning geniet van een stijlvolle architectuur met verfijnde elementen en is rustig gelegen op het einde van een doodlopende straat.

Via de inkomdeur betreden we deze energiezuinige woning en komen we binnen in de inkomhal met gastentoilet en toegang tot de gezellige en lichtrijke woonkamer met open keuken. De keuken is volledig ingericht met kasten en inbouwtoestellen, zoals koelkast, kookplaat, oven, vaatwas, …. Via de keuken is er eveneens toegang tot de ruime berging met voorziening voor aansluiten van wasmachine en droogkast. Zowel via de woonkamer als de keuken is de tuin met zonnig terras te betreden. De tuin beschikt eveneens over een tuinhuis om uw tuinspullen in op te bergen. Via een poort heb je makkelijk toegang met uw fiets tot de tuin.
Op het eerste verdiep vinden we 3 slaapkamers terug, waarvan 2 ruime kamers en een badkamer voorzien van ligbad, douche, lavabomeubel en toilet.
De zolder biedt meer dan ruimte genoeg om overige spullen in op te bergen.

Als kers op de taart is deze woning volledig opgeschilderd, voorzien van moderne verlichting, gordijnen en/of rails. Kortom deze woning is instapklaar.

Parkeerplaats(en) voor de woning.

Pandcode8544
StaatNieuwbouw
Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)1
Maak een afspraak
Zelf een pand te koop of te huur?

Verkoop of verhuur zorgeloos je pand met de hulp van een eerlijke vastgoedmakelaar die de markt in jouw regio door en door kent.

Meer details over dit pand

Kenmerken

Bouwjaar2020
StaatNieuwbouw

Energie

EPC categorieA
Verwarming op gas
Electriciteit/gasConform
BrandstoftankNiet van toepassing
Centrale verwarming
Dubbele beglazing
Zonnepanelen
Regenput
Geïsoleerd dak

Legal & info

BestemmingResidentieel
Bouwvergunning

Geïnteresseerd?

Vul via onderstaande link je gegevens in en maak meteen een afspraak.Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in

Nog een vraag voor Vastgoed Spriet?

Een huis kopen of huren is een grote stap. Je gaat dus niet over één nacht ijs en informeert je graag goed. Om je daarbij te helpen hebben we onze meest gestelde vragen gebundeld.

Bezoeken gaan steeds door na afspraak (tenzij we een openhuizendag organiseren). Je kan een afspraak aanvragen op de pagina van het pand.

Je kan meteen een bod doen of er rustig over nadenken (wat we aanraden). Bij populaire panden is het aangewezen niet té lang te wachten.

De huurprijs is in tegenstelling tot de verkoopprijs niet onderhandelbaar. In heel uitzonderlijke gevallen wordt een bod in overweging genomen. Is de huurprijs net onder je budget, laat het dan zeker niet na ons even te contacteren.

Ja hoor. Vaak komen mensen eerst met een partner en later nog eens met ouders of een architect. Bij populaire panden, waar snelheid een factor is, kan dit in je nadeel spelen.

In het geval van een verkoop, gaat het pand naar de eerste partij die de vraagprijs biedt. Bieden meerdere partijen dezelfde prijs onder de vraagprijs, dan beslist de verkoper wat de volgende stap is. In het geval van meerdere kandidaten bij een verhuur, beslist de verhuurder.

In het geval van een verkoop duurt dit gemiddeld 4 maanden (tot de akte verlijdt). In het geval van verhuur gaat het om enkele weken. Op elke regel zijn, in onderling overleg, uitzonderingen mogelijk.


Geen antwoord op je vraag gevonden? Contacteer ons