Maak jouw ondernemersdromen waar in het hart van Torhout!

Fraeysstraat 1 - 8820 Torhout

Te huur€ 900/mnd
Ben jij klaar om jouw ondernemersdromen waar te maken? Grijp dan nu deze unieke kans om een prachtig handelspand te huren in het bruisende centrum van Torhout! Met een gevelbreedte van +/- 8 meter en een diepte van +/- 16 meter, biedt dit pand oneindig veel mogelijkheden voor jouw nieuwe onderneming.

Deze voormalige kledingwinkel straalt stijl en charme uit, perfect om indruk te maken op klanten en voorbijgangers. Met een centrale ligging geniet je van maximale zichtbaarheid, wat zorgt voor een constant stroom aan potentiële klanten. Bovendien bevindt het pand zich in een populaire winkelstraat, omringd door succesvolle bedrijven en gezellige horecagelegenheden.

De ruimte is klaar om aangepast te worden naar jouw specifieke wensen en behoeften.
Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Pandcode7909
StaatInstapklaar
Grond opp.128 m2
Maak een afspraak
Zelf een pand te koop of te huur?

Verkoop of verhuur zorgeloos je pand met de hulp van een eerlijke vastgoedmakelaar die de markt in jouw regio door en door kent.

Meer details over dit pand

Kenmerken

StaatInstapklaar
Grond opp.128 m2

Energie

Verwarming op elektriciteit
Centrale verwarming
Dubbele beglazing

Legal & info

BestemmingResidentieel

Geïnteresseerd?

Vul via onderstaande link je gegevens in en maak meteen een afspraak.Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in

Nog een vraag voor Vastgoed Spriet?

Een huis kopen of huren is een grote stap. Je gaat dus niet over één nacht ijs en informeert je graag goed. Om je daarbij te helpen hebben we onze meest gestelde vragen gebundeld.

Bezoeken gaan steeds door na afspraak (tenzij we een openhuizendag organiseren). Je kan een afspraak aanvragen op de pagina van het pand.

Je kan meteen een bod doen of er rustig over nadenken (wat we aanraden). Bij populaire panden is het aangewezen niet té lang te wachten.

De huurprijs is in tegenstelling tot de verkoopprijs niet onderhandelbaar. In heel uitzonderlijke gevallen wordt een bod in overweging genomen. Is de huurprijs net onder je budget, laat het dan zeker niet na ons even te contacteren.

Ja hoor. Vaak komen mensen eerst met een partner en later nog eens met ouders of een architect. Bij populaire panden, waar snelheid een factor is, kan dit in je nadeel spelen.

In het geval van een verkoop, gaat het pand naar de eerste partij die de vraagprijs biedt. Bieden meerdere partijen dezelfde prijs onder de vraagprijs, dan beslist de verkoper wat de volgende stap is. In het geval van meerdere kandidaten bij een verhuur, beslist de verhuurder.

In het geval van een verkoop duurt dit gemiddeld 4 maanden (tot de akte verlijdt). In het geval van verhuur gaat het om enkele weken. Op elke regel zijn, in onderling overleg, uitzonderingen mogelijk.


Geen antwoord op je vraag gevonden? Contacteer ons