Centraal gelegen appartement met 3 slaapkamers

Markt 18 - 8820 Torhout

Te huur€ 695/mnd
Ontdek het comfortabele stadsleven in dit ruime appartement met een oppervlakte van +/- 130 m², gelegen op een unieke locatie met een adembenemend uitzicht op de vernieuwde Markt van Torhout.

Het appartement verwelkomt je met een lichte en gezellige woonkamer, perfect om te ontspannen na een drukke dag. Geniet van de warme zonnestralen op je eigen zongericht terras, ideaal voor ontbijtjes in de ochtendzon of ontspannen avonden.

De open keuken is volledig uitgerust en biedt een moderne en functionele ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden. Met drie ruime slaapkamers is er voldoende plek voor het hele gezin.

Het appartement beschikt ook over een handige wasplaats, waardoor huishoudelijke taken een fluitje van een cent worden. De grote ramen in het hele appartement zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de Markt van Torhout.

Dit is een unieke kans om te wonen in een sfeervol en goed onderhouden appartement op een toplocatie. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging. Welkom thuis in het hart van Torhout!

Pandcode8045
StaatInstapklaar
Bewoonbare opp.130 m2
Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)1
D
Maak een afspraak
Zelf een pand te koop of te huur?

Verkoop of verhuur zorgeloos je pand met de hulp van een eerlijke vastgoedmakelaar die de markt in jouw regio door en door kent.

Meer details over dit pand

Kenmerken

StaatInstapklaar
Bewoonbare opp.130 m2

Energie

D
EPC categorieD
EPC waarde317 kWh/m2
EPC referentie20200228-0002254217-RES-1
Verwarming op elektriciteit
Centrale verwarming
Dubbele beglazing

Geïnteresseerd?

Vul via onderstaande link je gegevens in en maak meteen een afspraak.Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in

Nog een vraag voor Vastgoed Spriet?

Een huis kopen of huren is een grote stap. Je gaat dus niet over één nacht ijs en informeert je graag goed. Om je daarbij te helpen hebben we onze meest gestelde vragen gebundeld.

Bezoeken gaan steeds door na afspraak (tenzij we een openhuizendag organiseren). Je kan een afspraak aanvragen op de pagina van het pand.

Je kan meteen een bod doen of er rustig over nadenken (wat we aanraden). Bij populaire panden is het aangewezen niet té lang te wachten.

De huurprijs is in tegenstelling tot de verkoopprijs niet onderhandelbaar. In heel uitzonderlijke gevallen wordt een bod in overweging genomen. Is de huurprijs net onder je budget, laat het dan zeker niet na ons even te contacteren.

Ja hoor. Vaak komen mensen eerst met een partner en later nog eens met ouders of een architect. Bij populaire panden, waar snelheid een factor is, kan dit in je nadeel spelen.

In het geval van een verkoop, gaat het pand naar de eerste partij die de vraagprijs biedt. Bieden meerdere partijen dezelfde prijs onder de vraagprijs, dan beslist de verkoper wat de volgende stap is. In het geval van meerdere kandidaten bij een verhuur, beslist de verhuurder.

In het geval van een verkoop duurt dit gemiddeld 4 maanden (tot de akte verlijdt). In het geval van verhuur gaat het om enkele weken. Op elke regel zijn, in onderling overleg, uitzonderingen mogelijk.


Geen antwoord op je vraag gevonden? Contacteer ons