Charmante woning gelegen op hoekperceel in rustige woonwijk

Moerstraat 2 - 8210 Zedelgem

Te koop€ 419.000
Op een mooi, ruim zonovergoten hoekperceel (ca 965 m²) vinden we deze karaktervolle woning terug. Door de volledig aangelegde en omheinde tuin rondom rond, baadt u zich in een oase van rust en privacy.

De woning is gelegen in een rustige wijk en in de onmiddellijke nabijheid van centrum Zedelgem met verschillende winkels, zoals bakker, slager, boekhandel, warenhuizen, …Daarnaast biedt ze een snelle verbinding met de autosnelweg.

We betreden de woning via de voordeur en komen zo binnen in de inkomhal met gastentoilet. De ruime woon- en eetkamer biedt meer dan voldoende ruimte om gezellig samen te zitten met het gezin. De keuken met zicht op de tuin en terras is voorzien van verschillende onder- en bovenkasten met toestellen.
Verder zijn er nog 3 ruime slaapkamers voorzien van ingemaakte kasten op de benedenverdieping, net zoals de badkamer met dubbel lavabomeubel en douche.
De achterkeuken is voorzien van verschillende ingemaakte kasten en biedt toegang tot het terras en de tuin. De zongerichte tuin is afgesloten van de achtergelegen moestuin en is via een poortje in de tuin toegankelijk.

De woning is volledig onderkelderd en is voorzien van 2 enkele automatische garagepoorten.
De kelder biedt eveneens ruimte aan een wasplaats, verwarmingsketel, wijnkelder, douchecel en toilet en extra bergruimte.

De zolder is toegankelijk via een zoldertrap en is volledig geïsolereerd.

Deze woning beschikt over een groot potentieel en is uitermate geschikt voor zelfstandige (bij)beroepen, gelegen op een ruim perceel van 965 m² opgesplitst in 2 percelen, waarvan een perceel bouwgrond van +/- 445 m².

De woning beschikt eveneens over een zijoprit naar het achtergelegen gedeelte.
Het achterste gedeelte van het perceel kan gebruikt worden voor plaatsen van een extra gebouw of loods, kan mee geïntegreerd worden in de tuin of verder als moestuin gebruikt worden.

• TROEVEN:
– Overwegend dubbel glas
– Hoekperceel met stuk bouwgrond
– Dubbele garage
– 3 slaapkamers
– Zolder geïsoleerd
– Rolluikenn

Pandcode7238
StaatInstapklaar
Grond opp.965 m2
Bewoonbare opp.185 m2
Slaapkamer(s)3
Badkamer(s)1
D
Maak een afspraak
Zelf een pand te koop of te huur?

Verkoop of verhuur zorgeloos je pand met de hulp van een eerlijke vastgoedmakelaar die de markt in jouw regio door en door kent.

Meer details over dit pand

Kenmerken

Bouwjaar1980
StaatInstapklaar
Grond opp.965 m2
Bewoonbare opp.185 m2

Energie

D
EPC categorieD
EPC waarde335 kWh/m2
EPC referentie20230526-000290515-RES-1
Verwarming op gas
Centrale verwarming
Dubbele beglazing
Geïsoleerd dak

Legal & info

BestemmingResidentieel
Bouwvergunning

Bezoeken of andere vragen?

  • Hidden


Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in

Nog een vraag voor Vastgoed Spriet?

Een huis kopen of huren is een grote stap. Je gaat dus niet over één nacht ijs en informeert je graag goed. Om je daarbij te helpen hebben we onze meest gestelde vragen gebundeld.

Bezoeken gaan steeds door na afspraak (tenzij we een openhuizendag organiseren). Je kan een afspraak aanvragen op de pagina van het pand.

Je kan meteen een bod doen of er rustig over nadenken (wat we aanraden). Bij populaire panden is het aangewezen niet té lang te wachten.

De huurprijs is in tegenstelling tot de verkoopprijs niet onderhandelbaar. In heel uitzonderlijke gevallen wordt een bod in overweging genomen. Is de huurprijs net onder je budget, laat het dan zeker niet na ons even te contacteren.

Ja hoor. Vaak komen mensen eerst met een partner en later nog eens met ouders of een architect. Bij populaire panden, waar snelheid een factor is, kan dit in je nadeel spelen.

In het geval van een verkoop, gaat het pand naar de eerste partij die de vraagprijs biedt. Bieden meerdere partijen dezelfde prijs onder de vraagprijs, dan beslist de verkoper wat de volgende stap is. In het geval van meerdere kandidaten bij een verhuur, beslist de verhuurder.

In het geval van een verkoop duurt dit gemiddeld 4 maanden (tot de akte verlijdt). In het geval van verhuur gaat het om enkele weken. Op elke regel zijn, in onderling overleg, uitzonderingen mogelijk.


Geen antwoord op je vraag gevonden? Contacteer ons