Gezellig appartement met 1 slaapkamer

Markt 18 - 8820 Torhout

Te huur€ 480/mnd
Geen gemeenschappelijke kosten
Dit dakappartement is terug te vinden boven tea-room Picasso op de markt van Torhout op het derde verdiep:

Bestaande uit:
inkom- en nachthal, gezellige woonkamer voorzien van kasten, 2 zetels, tafel met stoelen en een open keuken uitgerust met toestellen, zoals koelkast, oven, kookplaat, …, een slaapkamer voorzien van bed en kasten, badkamer met toilet, lavabomeubel en douche

Verder beschikt het appartement nog over een zonnig dakerras
Er is geen lift aanwezig!
Geen gemeenschappelijke kosten!

Troeven:
– centrale ligging
– bemeubeld
– voorzien van alle comfort
– dakterras

Pandcode4708
StaatInstapklaar
Bewoonbare opp.65 m2
Slaapkamer(s)1
Badkamer(s)1
F
Maak een afspraak
Zelf een pand te koop of te huur?

Verkoop of verhuur zorgeloos je pand met de hulp van een eerlijke vastgoedmakelaar die de markt in jouw regio door en door kent.

Meer details over dit pand

Kenmerken

StaatInstapklaar
Bewoonbare opp.65 m2
Orientatie terrasSE

Energie

F
EPC categorieF
EPC waarde729 kWh/m2
EPC referentie20190712-0002176621-RES-1
Verwarming op elektriciteit
Dubbele beglazing

Legal & info

BestemmingResidentieel
Bouwvergunning

Geïnteresseerd?

Vul via onderstaande link je gegevens in en maak meteen een afspraak.Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in

Nog een vraag voor Vastgoed Spriet?

Een huis kopen of huren is een grote stap. Je gaat dus niet over één nacht ijs en informeert je graag goed. Om je daarbij te helpen hebben we onze meest gestelde vragen gebundeld.

Bezoeken gaan steeds door na afspraak (tenzij we een openhuizendag organiseren). Je kan een afspraak aanvragen op de pagina van het pand.

Je kan meteen een bod doen of er rustig over nadenken (wat we aanraden). Bij populaire panden is het aangewezen niet té lang te wachten.

De huurprijs is in tegenstelling tot de verkoopprijs niet onderhandelbaar. In heel uitzonderlijke gevallen wordt een bod in overweging genomen. Is de huurprijs net onder je budget, laat het dan zeker niet na ons even te contacteren.

Ja hoor. Vaak komen mensen eerst met een partner en later nog eens met ouders of een architect. Bij populaire panden, waar snelheid een factor is, kan dit in je nadeel spelen.

In het geval van een verkoop, gaat het pand naar de eerste partij die de vraagprijs biedt. Bieden meerdere partijen dezelfde prijs onder de vraagprijs, dan beslist de verkoper wat de volgende stap is. In het geval van meerdere kandidaten bij een verhuur, beslist de verhuurder.

In het geval van een verkoop duurt dit gemiddeld 4 maanden (tot de akte verlijdt). In het geval van verhuur gaat het om enkele weken. Op elke regel zijn, in onderling overleg, uitzonderingen mogelijk.


Geen antwoord op je vraag gevonden? Contacteer ons