Luxe bel-etage woning met 4 slaapkamers

Rijksweg 39 - 8820 Torhout

Te huur€ 795/mnd
250 EUR provisie gemeenschappelijke kosten (elektriciteit en water)
Deze ruime woning is gelegen op de Rijksweg te Sint-Henricus (Torhout) en in de onmiddellijke nabijheid van verschillende buurtwinkels, waaronder apotheek, bakker, …

Via de voordeur komen we binnen in deze ruime en lichtrijke woning. 
Op het eerste verdiep kunt u genieten van een totaal ingerichte keuken met de nodige toestellen en opbergruimte. Daarnaast beschikt de keuken over een gezellige eetruimte en bureauruimte. Een dakterras aan de keuken maakt dit plaatje compleet. 
Aan de voorzijde hebben we de woonkamer met zitruimte

Op het tweede verdiep zijn er 4 ruime en lichtrijke slaapkamers, verschillende ingemaakte kasten en een ruime badkamer met dubbel lavabomeubel, ligbad, douche en aansluiting voor de wasmachine.
De woning beschikt verder nog over 2 gastentoiletten.  

Naast al deze ruimte binnen, kunt u ook nog genieten van de tuin met een landelijk verzicht. 
Voor het parkeren van uw wagen, kunt u beroep doen op de ruime garage en oprit.

Contacteer ons snel op 0496/56 56 47 om deze mooie parel te bezichtigen. 

Pandcode3175
StaatInstapklaar
Slaapkamer(s)4
Badkamer(s)1
D
Maak een afspraak
Zelf een pand te koop of te huur?

Verkoop of verhuur zorgeloos je pand met de hulp van een eerlijke vastgoedmakelaar die de markt in jouw regio door en door kent.

Meer details over dit pand

Kenmerken

Bouwjaar1986
StaatInstapklaar

Energie

D
EPC categorieD
EPC waarde359 kWh/m2
EPC referentie20180601-0002063751-1
Verwarming op elektriciteit
Centrale verwarming
Dubbele beglazing
Regenput
Geïsoleerd dak

Legal & info

BestemmingResidentieel

Geïnteresseerd?

Vul via onderstaande link je gegevens in en maak meteen een afspraak.Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in

Nog een vraag voor Vastgoed Spriet?

Een huis kopen of huren is een grote stap. Je gaat dus niet over één nacht ijs en informeert je graag goed. Om je daarbij te helpen hebben we onze meest gestelde vragen gebundeld.

Bezoeken gaan steeds door na afspraak (tenzij we een openhuizendag organiseren). Je kan een afspraak aanvragen op de pagina van het pand.

Je kan meteen een bod doen of er rustig over nadenken (wat we aanraden). Bij populaire panden is het aangewezen niet té lang te wachten.

De huurprijs is in tegenstelling tot de verkoopprijs niet onderhandelbaar. In heel uitzonderlijke gevallen wordt een bod in overweging genomen. Is de huurprijs net onder je budget, laat het dan zeker niet na ons even te contacteren.

Ja hoor. Vaak komen mensen eerst met een partner en later nog eens met ouders of een architect. Bij populaire panden, waar snelheid een factor is, kan dit in je nadeel spelen.

In het geval van een verkoop, gaat het pand naar de eerste partij die de vraagprijs biedt. Bieden meerdere partijen dezelfde prijs onder de vraagprijs, dan beslist de verkoper wat de volgende stap is. In het geval van meerdere kandidaten bij een verhuur, beslist de verhuurder.

In het geval van een verkoop duurt dit gemiddeld 4 maanden (tot de akte verlijdt). In het geval van verhuur gaat het om enkele weken. Op elke regel zijn, in onderling overleg, uitzonderingen mogelijk.


Geen antwoord op je vraag gevonden? Contacteer ons