Exclusieve eigendom op uitstekende ligging

Rijksweg 34 - 8820 Torhout

Te koop€ 595.000




Tussen Kortemark, Torhout en Lichtervelde bevindt zich deze exclusieve eigendom bestaande uit een ruime woning met commerciële winkelruimte.

Op heden is deze woning ingevuld als volgt:
Commerciële winkelruimte bestaande uit een schoonheidsinstituut met welnesse en sauna. Bij het betreden van de inkom vinden we een eerste ruime behandelingscabine met aparte douche en wastafel. Vervolgens een technische ruimte.
De gezellige ontvangstruimte bestaat uit een balie met wachtplaats en een gastentoilet. Vanuit de ontvangstruimte is er toegang tot een tweede behandelingsruimte, momenteel gebruikt als nagelstudio.
De bijhorende welnessruimte beschikt over een Finse sauna met speksteenkachel, een hammam, inloopdouche, apart toilet, gezellige zit en relaxruimte met toegang tot het privatieve zonneterras met jacuzzi.

De commerciële winkelruimte aan de linkerkant werd vernieuwd in 2019 en beschikt over een aparte inkom en een open ruimte van +/- 90 m², 2 aparte bergruimtes en een toilet.

De woning zelf betreden we via de ontvangstruimte die toegang verleent tot het privégedeelte. Op het gelijkvloers is er een ruime en lichtrijke leefruimte met houtkachel en toegang tot de leefkeuken uitgerust met onder- en bovenkasten en verschillende toestellen.
Via het grote schuifraam kom je terecht in de zuidgerichte privétuin.
Hier is er ook nog een ruim atelier aanwezig met een naastliggende berging.

Op de bovenverdieping hebben we maar liefst 5 mogelijke ruime slaapkamers en een badkamer met dubbelmeubel, douche, ligbad en toilet.

De zolder loopt door over de gehele woning.

Troeven:
• Carport aanwezig met vuinisberging
• 7 parkeerplaatsen voor de deur
• Centrale verwarming via aardgas (2018)
• 3 regenwaterputten
• Water ontkalker

* * * Deze eigendom wordt u aangeboden onder de verkoopmethode ‘startprijs’. Deze vermelde startprijs houdt bijgevolg géén aanbod in maar is een uitnodiging om tot een prijsvoorstel over te gaan. U kan steeds vanaf deze prijs een voorstel doen die door de eigenaar al dan niet kan aanvaard worden. Nog vragen omtrent deze verkoopmethode contacteer ons. * * *

Pandcode2194
StaatInstapklaar
Bewoonbare opp.380 m2
Slaapkamer(s)5
Badkamer(s)1
D
Maak een afspraak




Zelf een pand te koop of te huur?

Verkoop of verhuur zorgeloos je pand met de hulp van een eerlijke vastgoedmakelaar die de markt in jouw regio door en door kent.

Meer details over dit pand

Kenmerken

StaatInstapklaar
Bewoonbare opp.380 m2

Energie

D
EPC categorieD
EPC waarde360 kWh/m2
EPC referentie20190901-0002190806-RES-1
Verwarming op gas
Verwarming op elektriciteit
Electriciteit/gasConform
Centrale verwarming
Dubbele beglazing
Regenput

Features

Alarm

Legal & info

Bouwvergunning

Bezoeken of andere vragen?

  • Hidden


Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in





Nog een vraag voor Vastgoed Spriet?

Een huis kopen of huren is een grote stap. Je gaat dus niet over één nacht ijs en informeert je graag goed. Om je daarbij te helpen hebben we onze meest gestelde vragen gebundeld.

Bezoeken gaan steeds door na afspraak (tenzij we een openhuizendag organiseren). Je kan een afspraak aanvragen op de pagina van het pand.

Je kan meteen een bod doen of er rustig over nadenken (wat we aanraden). Bij populaire panden is het aangewezen niet té lang te wachten.

De huurprijs is in tegenstelling tot de verkoopprijs niet onderhandelbaar. In heel uitzonderlijke gevallen wordt een bod in overweging genomen. Is de huurprijs net onder je budget, laat het dan zeker niet na ons even te contacteren.

Ja hoor. Vaak komen mensen eerst met een partner en later nog eens met ouders of een architect. Bij populaire panden, waar snelheid een factor is, kan dit in je nadeel spelen.

In het geval van een verkoop, gaat het pand naar de eerste partij die de vraagprijs biedt. Bieden meerdere partijen dezelfde prijs onder de vraagprijs, dan beslist de verkoper wat de volgende stap is. In het geval van meerdere kandidaten bij een verhuur, beslist de verhuurder.

In het geval van een verkoop duurt dit gemiddeld 4 maanden (tot de akte verlijdt). In het geval van verhuur gaat het om enkele weken. Op elke regel zijn, in onderling overleg, uitzonderingen mogelijk.


Geen antwoord op je vraag gevonden? Contacteer ons